Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni gör mig hel

Var gång tanken på en vän

Flyger förbi i mitt hjärta 

 

Fyller tanken mig med värme 

Fyller tanken mig med glädje 

Fyller tanken mig med tacksamhet 

 

För utan vänner som er i mitt liv 

Vore jag väldigt ensam och vilsen

 

Tack för att ni ger mitt liv ljus

Tack för att ni finns där när jag behöver er

Tack för att ni är just ni

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-29 06:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En fin ödmjuk känsla om vänskap hur viktig den är!
2021-02-07

  Siggesdotter
En berörande text från ditt hjärta till mitt! Vi är alla ensamma själar... inuti...men vi behöver varandra att spegla oss i och vänner att bry sig om.
Önskar dig en fin vacker varm vinterdag/kram till dig!
2021-01-29

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om vänskap, varav hjärtat är fullt skriver pennan!
2021-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP