Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku x 8


Sängen, drömskeppet
Natten, drömmarnas ocean
Vaken på isen

---

The composer now
forging reindeer tracks in snow
The Moon listening

---

Autumn three months old
An old man smoking his pipe
Moon lonely on high

---

Man with broken leg
He has nowhere to go now
Cranes calling from above

---

Beggar with his bowl
Summer sun beating his head
Now he asks for shade

---

Granskogen taggig
Tre hästar tuggar ljudligt
Minus tjugofem

---

Hjärtat dunkar dovt
Bokhyllorna uppsträckta
Höstmånen svävar

---

Solsken vasst på snön
Småfågelvimmel
Raga Kirwani




Bunden vers (Haiku) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2021-01-29 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP