Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lysande svart glöd

Glödande minnen jag har
Som lever och frodas

Den svartaste dagen
Har ännu ej kommit

För ibland kan jag se solen
Genom mörka molnmurar

Min själ brinner i svart

Ty hela jag är inget mer
Än ett lysande mörker
Under den vackra vardagen




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-02 06:56



Bookmark and Share


  ULJO
Hoppas att den svartaste dagen inte kan bryta ljuset.

2021-02-02

  Solstrale VIP
Ja den i er mörka känslan kan verkligen så beskrivas - du lyckades med bravur få det autentiskt!
2021-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP