Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikus 31 januari

Kängornas snöknarr
Timmervägens djupa slits
Trädens täta marsch

---

Roaring snow-scooter
in the night's frigid distance
Moon behind the clouds




Bunden vers (Haiku) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-31 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP