Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo

Utestängd
ur sovrummet,
och sedan insläppt,
är katten snar att förlåta;
hasar sig tätt intill mitt ansikte,
men hans ögon är stora och mörka,
och frånvaron av spinnandet är en förebråelse
och en tyst fråga:

”Älskar du mig inte?”

”Jo, min kära Gunwald, det gör jag”;

min blick fuktig och suddig




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2021-02-03 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP