Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förnimmelser i februari




I blekvitt solsken
Dansar gnistrande flingor

Smeker svalt kinden




© bild och text Birgitta Englund Dimitrova februari 2021




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-03 12:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om tiden som är!
2021-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord