Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita trädtoppar

Höjer blicken mot trädtopparna

De gnistrar vita i blekgult sken

För tankarna till Narnias frusna land

 

Hör knarret under skorna från vandraren där

Ser röken från bilen som just passerat

Luften står stilla och andas kyla

Uppdagna axlar och nedtryckta hakor

 

Det talas om vargavinter i etern

Kylan håller kvar staden i sitt grepp

Medan mäniskorna andas med försiktighet

Och ser upp mot gnistrande vita trädtoppar




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-04 06:51



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Fina iakttagelser i vinterkylan - vacker och bister
2021-02-04

  ULJO
Vintern kan vara bedårande
2021-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP