Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Floden

Jag berättade det aldrig
för dig men jag var livrädd
för att förlora allt
du lovade aldrig någonting
de där dagarna när livet
spelade tärning med himlen

Jag satsade allt på dig
fast jag aldrig hade någon chans
fast du rabblade ditt mantra om
att man ska aldrig lägga
sitt egen lycka i någon
annans händer

Jag såg dina tusen ansikten
och fastnade i de där ögonen
de som lovade en annan värld
där du bedyrade mig
en strömmande flod av livsglädje
och inget annat




Fri vers (Fri form) av Glömskan VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2021-02-03 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glömskan
Glömskan VIP