Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yrsel



Metafysisk konst
Fria energier

Intelligenta rörelser
Akuta observationer

Osynlig diagnos
Okänd faktor

Inre motstånd
Spänd sträng






Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-07 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP