Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I dessa tider känner jag mig instängd.


Jag vill ut

Känner mig
som om jag var
instängd i en låda
av brun kartong
mörkt
kallt som is
och tomt
Bara jag
ensam och
naken
fast jag har kläder
på kroppen
känns det
så kallt och
tomt
i mitt hjärta

Snart tar luften slut
huvudet
och mitt inre
dunkar av
smärta
Syrebrist
och jag vill
bara ut
När får jag komma ut
När är denna Pandemi slut




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-07 19:12



Bookmark and Share


  aol
Kände bara hur det nöp till i mitt hjärta så nära intill skaldat
2021-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP