Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tankens kraft framåt.

 

Jag blir glad som ett dagisbarn med antalet flygplan jag ser flyga till och från Stockholm, kanske till och med mer än stjärnorna som dyker upp i kraftiga snömoln.

Igår tänkte jag på en resa till Grekland, till Mynokos, när plötsligt jag såg på en resenärs webbplats. Frukost på Mynokos.

Och mina tankar flög parallellt med till London hela förra veckan, och hur isolerat kungahuset måste kännas från prins Andrews skandal.

En infödd grekisk kvinna gör inbjudan att besöka medlemmarna i den grekiska utvägsgruppen så snart pandemin upphör. Där, även prins Andrew, lindar över dockan, lämnar sin e-post via korrespondensen under skydd, till grekiska

kvinna och tackar för inbjudan till Grekland. 

Kvinnor började fantisera om att skriva till honom om han blev uttråkad i palatset?

Vad får mig att förstå att isolering är lika hjärtskärande i ett palats eller hus.

Jag hoppas att HUMANSKAPEN ÅTERVINNAR FRIHET!

 

Telepati känner inga biologiska gränser och är inte bara en fördel för mänskligheten. (Glöm inte göra en levande rolig plan den 12–02-2021 med tankens kraft vi ska stötta bort pandemin över hela världen)

Djur kommunicerar också med varandra via telepati och det antas att någon levande organism har denna förmåga. Flera militära experiment under de senaste åren har visat att telepati också är möjlig mellan arter, nämligen mellan människor och delfiner. Hos människor manifesterar sig telepati i det omedvetna och uppträder vanligtvis i situationer där vi domineras av primära upplevelser: smärta, glädje, lidande, rädsla, trötthet. Den franska ingenjören och parapshilologen Rene Warcollier trodde att när den telepatiska förbindelsen mellan två personer eller mellan en man och hans husdjur hade upprättats skulle den inte gå förlorad. Det kommer att pågå en livstid, även om det kommer att förekomma mindre ofta under vissa perioder.

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-08 17:11



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
02-12:Oxens Kinesiska Nyår!
;)
2021-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP