Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bågsekund

Ännu minns jag drömmen
känslan av att något
omänskligt höll på att hända
en revolution, nej värre
med oåterkallelighet
presenterade det sig
trolleriet vid världarnas botten
annonserat med kosmiskt fyrverkeri
månfall, snett uppåt
åt höger, försvann den
på en sekund, nej mindre
två möjliga tolkningar stod till buds
antingen hade den aldrig
egentligen funnits, den bleka
bara i vår kollektiva fantasi
eller också brast det verkligen
bakom en kosmisk kuliss
och hela jorden dök
tappade fästet, och vi med den
plötsligt hade vi inte ens
en måne
ingen nattens spegel
ingen drottning av melankoli
ingen tyngd att hänga
all din längtan i
inget mellan dig
och solen




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-12 08:43



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja, definitivt skulle en del förändras!
2021-02-22

  ordpåväg
en mån-supernova skulle eliminera våra miljöprobem samt alla korrupta politiker och människor med orättvist mycket makt, samt några fler. ;)
2021-02-14

  Kungskobran VIP
Allt har upphört inget finns kvar jorden uppslukad i det oändliga universum för att aldrig återvända till sitt ursprung
2021-02-12

  AiA Maria den fria


I like:)

Kosmiskt fyrverkeri!


Ner
hela
vägen
upp


Tack!
2021-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP