Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Isfolk i pestens tid




Tillfrusna vatten
Spridda klungor på avstånd

Ödesgemenskap


© bild och text Birgitta Englund Dimitrova februari 2021




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-02-14 05:57



Bookmark and Share


  Jojo
Just så är det. Snygg dikt och fin bild.
2021-02-18

    Jerska
Snyggt! Mer behöver inte sägas för att få det sagt.
2021-02-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku som belyser tiden som är!
2021-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP