Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gangster




Snöflingorna dansar mot gatulyktorna jag röker en cigarett och det känns som något tidlöst omfamnar mig, något rått och äkta. Som gangstern välsignat mig, medan min rock svajar i vinden när jag går ner för gatan. Det är bara jag här men jag känner mig inte ensam det känns som en svärm av människors själar ritar en helig kontur runt min kropp. Och jag känner mig oslagbar.




Prosa av Knark VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-15 20:15



Bookmark and Share


  Androiden VIP
:)
2021-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP