Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad sade Nemo då han mötte Kaiser Ming? 'Jag böjer mig för överheten'. Vad yttrade Nemo då han mötte sin Nemesis? Jag nöjer mig med 'övrigheter'. Skulle Nemo därför vara en sorts 'Bellman' eller Neo? Varför ens göra den koppl ingen?


Felet med görande...





...brukar bero på
(att) de som
skall utföra handlingar,

är väl människor.
Vet du något
om människor så

är det troligen
så att de
vanligen vill kunna

skylla sin brister
på att de
är just 'människor',

vad ett sådant
uttalande ens betyder,
innebär. Vilket väl




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2021-06-09 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP