Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hp

Från drömmar
in i verkligheten
to wake up
and smell the coffe


Hennes fråga var
enkel men hon
tyckte jag verkade komplicerad

Strange but
true

och burret från
en nyvaken skrivare




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-21 06:49



Bookmark and Share


  PPQ
me like a lot
2021-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan