Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill omge dej med all min kärlek.

Luften omger dej som jag omger din kropp med kärlek.

Jag smeker din kind ömt och mjukt som sammet.

Att bara vara i din närvaro gör mej alldeles varm.

En rysning letar sej efter ryggraden på mej.








Varför kärlekens längtan...




Fri vers av Andreas. Engwall
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-07-20 23:13



Bookmark and Share


  idaberg
OMG, jag ryser!
2008-02-23

    Confused
jättebra skrivet! som kärlek borde vara (;
2006-07-27

  prinscess VIP
den här var otroligt fin
bra skrivet
värd en klar femma
2006-07-21

  thyra
Vacker känsla du förmedlar. Tack! // pricilla
2006-07-20

  jennie.
ja varför??
2006-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Andreas. Engwall
Andreas. Engwall