Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett steg åt sidan

 

noe er større

ikke lenger som nå

men som før

for før vokser

som om minnet hamres inn og hovner opp


minnet det her er snakk om gidder ikke gjøre krav på din interesse

slik en solsikke vil gjøre det

og du vil gi den det

som du fremdeles snakker om det brukte kondomet du fant

på gaten

 

Nei

dette minnet er en utvekst

som gnir seg mot din impotente forståelse

og snur i forrakt

 

det gjør også jeg




Fri vers av Gabriela Sanchez
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-07-20 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabriela Sanchez
Gabriela Sanchez

Mina favoriter
V