Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blant tonene er du

 

Jo , det stemmer

At du er alt jeg trenger

Når jeg snakker 




Bunden vers (Haiku) av Gabriela Sanchez
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-08-03 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabriela Sanchez
Gabriela Sanchez

Mina favoriter
V