Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

Ännu en chans

en dans med livet
och motsatsen
får vänta




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-25 05:51



Bookmark and Share


  Peter G VIP
varje dag en ny chans!

Väldigt bra!
2021-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan