Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lissabon V


Pessoa tänder stjärnorna
på bokhimlen
den söta smaken
av vinet
från berusade läppar
spårvagnen dyker upp
runt hörnet igen
vi stjäl
ännu en kyss




Fri vers (Fri form) av Miss Deliria
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-25 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Deliria
Miss Deliria