Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På mina nattliga skyar

 

 

Jag bär nattliga skyar

i violett inom mig

som bara du kan se

i dina ögon är jag vacker

fast den blodröda solen

sjunker ner i havet snabbt

utan att gråta eller sörja

 

mörkret ställer inga frågor

när natten faller utan svar

och stjärnorna slocknar

 

Där alla andra bara ser svart

ser du skymningens färger

i drömska dagrar på himlen

sömndruckna skuggors stråk

av ljus som drunknar lyckligt

i den berusade horisonten 

på mina nattliga skyar i violett

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Miss Deliria
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-03-28 13:19



Bookmark and Share


  petter rost
"mörkret ställer inga frågor
när natten faller utan svar
och stjärnorna slocknar...".

Milda makter, en poetisk bild som en krevad i sinnena! Jag blundaroch andas djupt.
2021-03-29

  BenGust VIP
Dagen med sitt ibland skärande ljus
söker svackor, brister och stressar upp, medan natten slätar ut, utan att ifråga- sätta.
2021-03-29

  Owe Öst VIP
Mörkret ger lugn och inspiration
som din dikt
2021-03-28

  Kungskobran VIP
Så fint av Lady Violet
2021-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Miss Deliria
Miss Deliria