Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Om du åt sur mjölk, fastnade du i grädden?

 

*Att leda ett helt folk i näsan och särskilja nödförordningen kräver en kommission.

Ett steg framåt två steg tillbaka. i fråga att samordna vaccinfrågor med flera regioner och länder, mycket märklig.

Det finns människor med så kallad samordningnumer idag, vilket är mycket viktigt i alla andra länder. folket i serviceområdet och folket i det politiska området har ett stort värde, men analyserat geografiskt är den funktionella analfabetismen mycket hög, nu står regionen och suveräniteten i länderna inför och konkurrerar med varandra.

Endast ett sådant exempel om jag vill vända översättningen av en utländsk text "svenska" finns inte på kartan.

Frågor av allmänt intresse är en rapporteringstjänst om implementering och försvar av ett lands grundläggande rättigheter.

Vi är ett land som har motstått terrorattacker, men nu känner vi behovet av att återvända hela tiden, varför? Med frågor som att det finns principer om integritet eller rätten till liv.

Du kan inte längre tala fritt, eftersom det finns en risk att fångas, standardformen för censur och självcensur gäller för reklam i det monopolet på indoktrinering.

Folkets advokat måste kräva att rätten att representera Sveriges folk tillämpas på mänskliga rättigheter.

Människor anser sig vara orättvisa. missnöjd med rättvisan i teorin om mänskliga rättigheter är mycket aggressiv och handlar inte om det sovjetiska systemets inflytande, utan är i sammanhållning med regeringen.

Om du åt sur mjölk, fastnade du i grädden?

förresten, fördelningen av pengar och vacciner är mycket oprofessionellt ur medicinsk synvinkel, ur politisk synpunkt nämner jag inte ens det.

Naturligtvis förväntar han sig enklare varianter av immunisering, som forskare i andra stater redan har lyckats distribuera till befolkningen genom affärsvarianter och nasala sticklingar.

Så gläd dig över att du ännu inte har fått vaccinet enligt åldersgrupper, det kommer att bevisa framtiden både för de födda barnen och för de sjukdomar du köpte när du köpte din kändis olagligt;
Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2021-02-27 11:10Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP