Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknande




Jag skriver ett brev till himlen; en hopplös önskan de faller mot marken och orden blir otydbara men de bultar som frön som sparkar mot marken och vill upp.

I gränslandet där fantasi och verklighet suddas ut reser sig en labyrint av blommor - de berusar; och allt faller i glömska.

Vid uppvaknandet bärs man på en bår efter drömmen man dog i - en svärm av fåglar flyger förbi solen; och allt slocknar när du vaknar som när en ängel uppfyllt sitt syfte och skingras ut i din glömska som ett egendomligt stoft i olika nyanser av blått.




Fri vers av Knark VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-27 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP