Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörk dag





Det är en mörk dag; den har träffats av en ond dröm - tårar faller som kristaller ner mot en mark av svartnad is - krossas - sprickorna liknar grenverk som när man står under trädet och kollar upp mot solen. De reser sig som skrämda fläckar på ljuset - tar en bild. Går i dvala; som en anteckning i en dagbok bevaras dagen för att rivas ut och kastas i elden; där hemlig skrift uppenbarar sig svajar i olika färger dör ut i rök. Nya linjer skåras i den sjuke pojkens händer - som ödet skrivits om - gryr dagen. Ruskar av sig blodiglarna med munnen full av fradga.




Fri vers av Knark VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-02-28 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP