Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svallvågor


Du är som svallvågorna
på vattenytan
små krusningar
som dansar
in mot land
och orsakar erosion
längs min kustlinje




Fri vers (Fri form) av Miss Deliria
Läst 56 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-01 20:50



Bookmark and Share


  minblekakind VIP
Väldigt fint.
2021-03-01

  Owe Öst VIP
Ljuva toner i naturen
2021-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Miss Deliria
Miss Deliria