Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Knuten

Köpte ny vimpel för en liten tid sedan.
Den relativt nya föregångaren hade slagit knut på sig.
Många många gånger på väldigt kort tid
Faktiskt mer lik en gigantisk knutpiska än en vimpel

Tog ned, kopplade loss
Kopplade på, hissade upp
Samma eftermiddag var även den nya knuten

Denna nya hade inte slagit knut om sig själv
Denna var av en något mer sällskaplig typ
Vimpeln slog knut kring en tallegren
Högt upp
Utom räckhåll
Väldigt högt upp

Tänkte att kan den knyta sig borde den väl kunna knyta upp sig, eller?
Lät den därför vara
Ett tag
För att idag försöka hjälpa till lite på traven
Försökte därför ta ned
Dra ned
Rycka ned
Sega med

Meeeen, knuten knut är just knuten

Hissade slutligen åter upp
Belade linan och gav upp
Vimpeln och tallen får väl fortsätta hålla handen
Vem är väl jag att knyta upp banden...




Övriga genrer (Kåseri) av PhanLieB
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-02 01:02



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint härligt kåseri, min vimpel har åxå en knut längst ut, vimpeln är på betryggande avstånd från grenar som försöker ta tag i den.
2021-03-02
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB