Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skam

Inte ens min skam
är utan skam

Jag skäms
för att jag skäms

Och det skäms jag för




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-07 11:38



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sade den skamlösa
2021-05-08
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB