Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu En Dag

Ligger här igen
Samma tid, Samma tankar
Drömmer mig bort
Till något som aldrig fanns
Skulle aldrig kunna bli sant

Vaknar upp från det overkliga
Bekanta tårar på var sin kind
Klockan slår prick tio
Solen sakta lyfts upp
Men släcks av moln
Av tankar, drömmar och tårar

Ljusets hand mot min hud
Lyfter upp mig från sängens kant
Ännu en dag kommit
Drar mig sakta in i livets gåta




Fri vers av Kelly HLL
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-07-21 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kelly HLL