Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskad

Så som vatten fryser till is

Svalkar du ner min tillvaro

Medans glöden från dig

Får mig smälta


Benen känns som gummi

Händerna skakar

Tungan sväller

Förälskad i högsta grad.




Fri vers av Kelly HLL
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-08-04 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kelly HLL