Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagens osanning, texter utformade som kopior av artiklar, om händelser som aldrig ägt rum, men som med litet fantasi skulle kunna ha gjort det. Arne saknar ibland Marianette, som blott hon funnits och blivit konsertpianist hade


Dagens osanning I8.







#18.
Idag när Sture och Agda som vanligt steg på bussen
bort till och även sedan om eftermiddagen skulle
kunna ha färdats åt andra hållet, den exploderade
framtill och makarna som intervjuades något senare

(nära timmen, då de hämtat sig från veckans som
äventyrligheter) sökte sig på att ge en egen version
av förloppet. Olyckshändelsen rubriceras som
therrorism, i väntan på att någon i visningsbart

tillfälle skall kunna visa sig i rutan och kalla den där
therrorismen för 'olycka'. Överraskningen lagom
till fikasnåret fick en och annan att sätta het dryck
i strupe och hals. Någon som råkade köra en fabriksny

Merkurius mark II, satte ner foten och rusade bilen
in i nästa och det fordonet, som var en flyttbil körde
en smula in i nästa fordon och så ungefär uppstod
seriekrocken på Europaväg 18 under dagen till ära.

Blott 24 bilar var inblandade och det gick i ungefär
125 knyck, där det verkade gå som mest hett till.
Själva krockandet åstadkom dock en viss bromsande
effekt och de som ivrigt syntes ta förevigande bilder

av händelsernas själva centrum och även förorterna,
hade sig en sådan närmast otroligt spännande stund.
Den skulle mycket väl ha kunnat som avbrytas då
dunder och brak farit fram likt en stormande vind.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-11-20 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP