Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strofer av guld och silver

I hans blick
anar hon den försynta
yngling han var

själen hon kunde
ha förälskat sig i



att hjärtat blev
varmt och mjukt

beströdda av månens
magiska trollstrålar

skulle alla ord
de därefter rört vid

blivit till strofer
av guld och silver

om deras tidsepok
någonsin mötts




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-03 18:57



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ja, om reservationen om inte hade funnits hade både guld och silver runnit genom lyckostroferna.
2021-03-03

  Marita Ohlquist VIP
Jättefin text med överraskande avslut!
2021-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP