Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citronfjärilen

 

    Du är lika flyktig

  som en sommardag

du är citronfjärilens lek

    över gräsmattan

          och ängen 

        vissnar snart




Fri vers (Fri form) av Miss Deliria
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-04 13:40



Bookmark and Share


  Owe Öst VIP
Fin sammanfattning om flyktig kärlek
2021-03-05

  Lili Samuelsson VIP
nu har jag läst flera texter av dig och jag tycker om. tycker om enkelheten, de relativt korta texterna. hur du syftar och rad bryter. dessutom är jag rätt svag för enordiga rubriker.
sammantaget. lättläst, läsvärt och tänkvärt.
2021-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Miss Deliria
Miss Deliria