Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korrespondens

 

Till dig vill jag skriva

med osynligt bläck

Till dig vill jag vika

min tanke

till en brevduva

Till dig vill jag försegla

min kärlek

med en kyss




Fri vers (Fri form) av Miss Deliria
Läst 75 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-04 17:27



Bookmark and Share


  Owe Öst VIP
En slängkyss i sovrummet
2021-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Miss Deliria
Miss Deliria