Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är inte bara i Götet, som flyt har flötet, vitsar har viss bärighet där, trots skryt om illa vitsar just bär, andra kan tala och sjunga i 'down under', där ligger paradisets lustiga gårdar, där går trädgårdsmästare kring o vårdar...


Något litet om skriva illa





Övning kräver färdighet,
eller hur det nu var
vad väntar en penna sig
på tal för svar?



(Texten har legat och vilat sig i utkast
sedan 2020 01 07 helt ofrånkomligt)




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-06 23:24



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Tror du dig få svar
fast jag av röken ej sett penna
tog du väl huvet över vatten
en augustinatt som denna

2022-08-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP