Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Au pair arbiträr


Ta sig inpå
Tränga sig fram
Tvinga på sig sin vilja
med björkvedsspetsar;

bygga dagen
från minsta renskrapade glipa,
tandrad för tandrad;

skölja kavitetsscenografin
teatraliskt
med Dentanfluor,

anletsapplicera Kanodermets
urinsyra
i pannan, på nästippen, på kinderna;
svepa runt
i spegelbildens påminnelse
om plats och person,
som au pair
i dag arbiträr




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-03-06 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP