Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tulpaner

En bukett med tulpaner i blandade färger 

Ger hopp om att våren kommer 

När snön åter ligger vit på marken

Den som nyss var snöfri och bar

 

En tung suck undslipper mig

Och tulpanerna börjar tappa sina blad

När känslan av frusenhet tränger in 

I djupet av min själ

Begravd i den nyfallna snön

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-09 06:52



Bookmark and Share


  Millner VIP
Låt oss ta fram en lycklig skyffel
snickra ett kilo chokladtryffel
och jämföra en babian
med Carl-Jan
Det är en grankvist
och inte en tulpan

/Trötthucklet
2021-03-09

  Susen VIP
Vemodigt vackert. Våren är efterlängtad. Fint fångat
2021-03-09

  ULJO
Så fina
2021-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP