Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordspråk


Människors förundran

Människor förundras ibland över hur genier gör
Det är som om vi människor
Skulle förbryllas över hur fåglar flyger




Övriga genrer (Kåseri) av poeten
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-08 08:56



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
de har lätta ben.
2021-03-20
  > Nästa text
< Föregående

poeten
poeten