Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Coronaslut

Ödets vindar blåser på min själ
jag hoppas de vill mig väl
och inte sprider virus på min kropp
Finns det hopp?
att viruset dör ut
så att detta äntligen tar slut

Corona Sarkofagen är sval
där finns inget val.
Om man tvingas krypa ner i den
kommer man aldrig upp igen
Låt detta få ett slut
släpp inte taget, h å l l u t




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-03-08 10:05



Bookmark and Share


  ULJO
Vaccin till alla.
2021-03-09

    Sefarge VIP
Undrar hur det varit
Rent psykiskt om ej
Cybervärlden funnits
Bra att ha trots allt?
Och hur det var att
Leva 1918 med den
*Spanska sjukan*
Som skördade så
många liv.

2021-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Jag gör så gott jag kan för att inte bli sjuk och därmed smitta andra.
Ska bli skönt när rörelsefriheten ökar.
2021-03-08

    Lena Staaf VIP
Tålamod är nog det viktigaste att ha. Orka fortsätta följa rekommendationerna. Ja, och så vaccinet, förstås.
2021-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP