Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riv tigandets murar


 



Mina ords murbräcka

in i de tigandes murar

innebär en oerhörd

katastrof för deras

strategi att förtränga

sin outhärdliga ångest

och sina traumans

snurrande kaos som

stryper all kärlek.

Det dåliga samvetets

hat och vrede slår

omkring sig i panik

och sen mur av en

sjuk tystnads förnekelse,

nonchalans och arrogans.

Jag kommer aldrig hålla

käften och mitt svärd

ska alltid vara slipat.

Det finns ingen annan

framkomlig väg än

kärleken, sanningen

och upproret, en tung

murbräcka in i de

sovandes och tigandes

massiva murar av

likgiltighet och förnekelse.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-09 14:43



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
"Tala! Det är så tyst"..
Grupp åtta 70-talet.
2021-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP