Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utvärdering https://www.stiripesurse.ro/valeriu-gheorghita-dupa-ce-9-tari-europene-au-oprit-vaccinarea-cu-astrazeneca-nu-vreau-sa-provocam-panica_1686970.html?utm_medium=notification&utm_source=site&utm_campaign=os


Danmark är inte rasister utan realister och informerade.

 

     Omfördelningen av Europa och hela världen kommer att klassificeras och distribueras efter varje lands mentala och ekonomiska kapacitetförmåga och landets förutsättningar .

. Detta konstaterades i början av WHO: s första generalsekreterare, när jag frågade henne Men hallå - vilket virus är det som kan tvättas bort på 20 sekunder?

 

"Varje land har sitt eget kors, det beror på vilken ledare det väljer och vill ställa upp för sitt folk"

 

och vi har sett Sveriges epidemiologers framgång i ett år varje dag, eller så har vi kämpat för att förbättra våra hygienkunskaper. Medan land efter land hitta idéer på att utverka vaccins spotta.

 

Idag är ett år sedan galenskapen började och vi sörjer epidemin.

vi har trampad i krematorium aska vid stora sortering platser för att folket inte har gravplats...vi har haft ute gångs förbjud på kvällar , en annat kommande manöverövning som ska tillämpas när zombie kommer att kliva på grind .och natten kommer att bli besvärlig på grund av vampyrer.

 

Förmåga att hantera nödsituationer,

Som vi har sett var pandemin en slags territoriell manöver!

 

De små kyrkorna vill lämna ledningen för statsriks kyrkorna av ekonomiska skäl, och den protestantiska religionen förstörs, det vill säga.

Kyrkor säljs till andra religioner och synföremål.

 

Vi får se vilken beteckning vi får av värds ledningen och Danmark

 eller andra länder tänker sig passar bra och lämpas för specifik varje land för att budgeteras, väljer och vill ha anspråk ansöka på vårt eget lands territorium?

just nu kom om artikel om Danmark och Italien som upphört vaccinen från Astra.Seneka

ULTIMA OR? Poate afl? ?i autorit??ile române: ?i Norvegia de decis SUSPENDAREA vaccin?rii cu AstraZeneca - Stiri pe surse - Cele mai noi stiri

 

În vreme ce românii sunt chema?i s? se vaccineze, ?i Danemarca SUSPEND? utilizarea serului AstraZeneca - Stiri pe surse - Cele mai noi stiri




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-11 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP