Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människans förvrängda liv.


Nä, nu har jag fått nog!
Ta mej till skuggornas skog!

Blir tokig av allt gnäll & tjat.
Vill leva i frid, odla egen mat.

Utan tv, hat och hemska gifter,
utan våld, mani & medias drifter.

Där vill jag skapa i tysta rum,
kanske får jag där ett hum,

om varför vi lever så avstängda,
i våra liv, allt mer förvrängda?




Fri vers av harmoonia
Läst 585 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-07-21 16:24



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

harmoonia
harmoonia