Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledare

 

 

Det negativa flödet

av elektromagnetisk strålning

är hopplöshetens summa

i det osynliga arbetet

med framtidens verktyg

Avgrunden är förgänglighetens

hem




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-11 17:28



Bookmark and Share


  Miss Deliria
Suveränt om den digitala tidsålderns förödande effekter på människans alienation.


2021-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP