Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du vet nog själv hur annorlunda det är när den människan mera finns i dina tankar, känslor, drömmar. Trots den stora skillnaden mellan att tro på er samvaro, då ni två är tillsammans, hur annorlunda den ter sig just då.


Det är till dig hon talar






Det är dig hon tror sig tala till,
i en sorts tänkt samtal med dig,
en dag då du inte är där.

Det är dig hon talar till,
någon dag då du är annorstädes
och inte kan nås för samtal.

Det är dig hon tänker sig tala till.
Du är bara inte där just då
och hon mera tänker sig dig då.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-13 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP