Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en aura

 

Du som verkar osedd

genom världen

du som inte syns

men visar dig ändå

 

som en halo

runt mörkret

och alla skuggor

 

Du som genomlyser 

intet

 

Du som sprider

en ljuskrets

över tingen

 

du som illuminerar

varje enskild bokstav

 

Du som är i allt

och alla

 

du som är i glöden

och askan

 

som en aura

av skyddande ljus

runt varat

 

 




Fri vers (Fri form) av Miss Deliria
Läst 104 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-14 16:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tilltron till detta ljus lyser starkt som pärlor på en bönetråd
2021-03-15

  petter rost
Om jag hade kunnat dela ditt tilltal, hade jag bett om att få inskrivet i Böneboken. En bönebok kan bara bli rik av sådan skönhet, jävlar så texten lyser!
2021-03-14

  petter rost
Som ett tilltal till Tron, såväl en önskan som en förfrågan till Mottagaren: Det Högre. Du skriver vackert så det svider i kropp och själ, även om jag själv inte an dela ditt tilltal. Men jag bär det med mig, hos mig, i mig.
2021-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Jesus är världens Ljus. Han och ingen annan.
2021-03-14

  Owe Öst VIP
Vacker och stillsam
2021-03-14

  Bjarne Nordbö
Så fin. Meditativt rätt in i mig. Tack.
2021-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Miss Deliria
Miss Deliria