Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marsvardag

Gruskorn på isklädda gator 

Rullar mest omkring under osäkra steg

Hela stadens befolkningen går som på nålar 

Även de som låtsas vara oberörda 

Av halkan som just nu råder 

Ty stegen är kortare än på sommaren 

Och nästan alla går med blicken nedåt 

Och händerna långt nerkörda i fickorna 

På väg till eller ifrån något 

En helt vanlig vardag i mars månad 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-16 07:00



Bookmark and Share


  Millner VIP
Läs in.
2021-03-16

  ULJO
Fin vardagsskildring
2021-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP