Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livets led.

Vart skulle jag ställas i ledet?
Vart leder det ledet mig då?
Var det ledet för söndriga själar?
var svaret för mycket att få…

I spegeln, det svider att finnas,
jag hasar, och kämpar mig på.
Vad skriver de för någons minne,
en någon som ingen förstå?

Jag ställer mig hoppfullt i ledet,
vart leder det ledet mig då?
Det finns inget svar på min fråga,

det finns bara ställen att stå.





Bunden vers av max andreewitch
Läst 563 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2021-03-15 09:38



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Att stå, att vänta, att undra.. det går att känna igen sig i dina ord. Det finns såna situationer som gör att dagen gör för ont men man står ändå där... i väntan. Ibland är väntan över, ibland betyder det nåt bra. Tyckte om dina rader.
2021-03-20
  > Nästa text
< Föregående

max andreewitch
max andreewitch