Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Saknar jag 'liveuppträdanden', då artister antingen verkar som nonchalera publiken helt, eller 'ser den', 'hör den', skapar kontakt och som i en dialog. Alla uppträdanden har såväl likheter som olikheter. Själv brukar jag förstås


Rimmad text, spontanskrivna rader





Du har druckit för litet öl eller vin
underlåtit bete dig som ett svin

därför du mår något illa nu
ej som läxat upp din egen 'fru'

så lär dig då av just detta
bete dig och svär som i ilska, hetta




(I en del filmer ger 'hjältan igen' med besked)








Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-03-16 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP