Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Oavsett vad du väljer att kalla det, utpressning, mutor, gentjänster... om du har en bil så har jag kanske en motor, om du har en ram kan jag kanske ta en bild, måla en tavla. Visa mig dina skor och jag skall berätta för dig vad du kan


Något litet om anpassning (III)




Om du skulle
visa dig bli
som mera motiverad

om jag är
en smula besvärlig,
är jag anpassningsbar

nog, skall du
se. Allt går
att lösa, se

en som lösning
på, det kan
du vara övertygad

om. Allting har
sitt 'pris' och
detta är mitt.



(Den något längre versionen
kan vara lika lång som livet i sig)




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-17 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP