Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stundom är det krig någonstans, det händer att någon såras, bärs bort ur stridbart skick, opereras en smula vanskligt och sedan de som syr igen.


Ordgåtan för dagen 2021 07 07






Fråga
När och var smakar en tår ta bäst?

Ledtråd
Gråt, bladväxter och choklad
sägs vara en botgörelse...

Svar
Kommer senare.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 423 gånger
Publicerad 2021-03-20 04:24



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vad kan det vara i för ett s-japp?
2021-04-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP